Početna Forums Ljubavna magija Šta je ljubavna magija, kako funkcioniše i kada se koristi Reply To: Šta je ljubavna magija, kako funkcioniše i kada se koristi

Flower
Participant

Imala sam slično iskustvo, da me privlači neko protiv moje volje, od strane momka koji mi se zaista ne sviđa. Bukvalno me je naterao da se naježim i uplašim! Njegovo ponašanje je odgovaralo osobinama narcisa.

Ipak, osećala sam se kao da me je vezao nevidljivim konopcem i vukao prema sebi. Nije mi se to dopalo. Nije hteo da me pusti, lovio me je i proganjao godinama.

Od početka sam osećala da želim da pobegnem od njega, ali sam ipak imala neopisiv osećaj da moram da „poslušam“, njegove želje. Obično sa ljudima slobodno dolazim i odlazim kako želim. Ne i sa njim. Osetila sam nešto “neprirodno” i da je “veza” iznuđena od strane NJEGA.

Do danas sam ubeđena da me je ON ciljao i da mi je uradio magiju nakon što je video moju Facebook fotografiju sa zajedničkim prijateljima.. Nisam “želela” romansu ili bilo kakvu vezu sa njim ali sam se osećala kao da ga „ZNAM“ na nekom čudnom dubokom nivou. Osećala sam se tako privučeno i blisko sa njim bez legitimnog razloga. Nije imalo smisla.

Sećam se da sam bila iznervirana što je „upao“ u moj lični prostor, dušu, um i nešto što nisam mogla da definišem. Ipak, nisam mogla da prestanem da ga vidjam, grlim. Jednostavno nije imalo smisla, ZAŠTO? To nisam bila ja. Ne grlim nikoga. Nisam baš emotivac.

Bila sam svesna svojih misli i postupaka, ali nekako nisam imala fizičku kontrolu nad svojim telom da prestanem. Nisam želela da prestanem, ali sam znala da ON nije onaj kog želim.

Ovakva situacija mi se NIKAD ranije nije dogodila. To je bilo potpuno protiv moje ličnosti i karaktera. Obično sam uvek imala samokontrolu.

Sećam se da me je polako izolovao od mojih prijatelja i porodice. Nekako je „plašio“ ljude koji su pokušavali da me „spasu“. Ne bi im to dozvoljavao. Nekako me je „prevario“ da sve više vremena provodim samo sa njim. „Krao“ mi je energiju i vreme kao vampir.

Pokušavao je da me „prevari“ da živim sa njim u njegovom stanu i sa njegovim roditeljima. Nikada pre toga se nisam osećala kao da nemam izbora i da moram slušati njegovu neizgovorenu „komandu“.

Kako se to dogodilo??? Verovatno je magija u pitanju. Uglavnom, nisam mogla više da izdržim. Izbegavanje ne pomaže jer je veoma uporan i ubeđivao me je da moram da radim sve što je hteo i jednostavno nije nameravao da me pusti. Kada sam se potpuno iscrpila, bez snage, naglo sam prekinula, otišla kod tetke u drugi grad na 6 meseci dok se situacija ne smiri. Posle toga sam se neko vreme krila od njega, ali više nisam imala osećaj da moram da budem sa njim jer je verovatno ta magija nestala jer sam se oduprla.