Početna Forums Ljubavna magija Kako znati da li ste pod ljubavnom magijom

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #592
  BluePink
  Participant

  Ne postoji način da znate 100% sa sigurnošću da je neko bacio ljubavnu magiju na vas. Ljubav koja se stvara magijom je potpuno ista kao i ljubav koja se radja prirodno. Krajnji rezultat je isti — koktel hemikalija u mozgu koji pokreće neurone i sinapse na određeni način kada vidite ili razmišljate o osobi u koju ste zaljubljeni. To je samo biologija.

  Međutim, postoje neki saveti koje možete koristiti:

  – Da li se vaša ljubav pojavila niotkuda, kao iz vedra neba?
  – Da li su vaša prethodna osećanja prema ovoj osobi generalno bila negativna? Da li ste mrzeli tu osobu?
  – Da li ne možete da izbacite novonastala osećanja iz glave? Da li vam smetaju u svakom trenutku?
  – Da li sanjate ovu osobu?

  Pojedinačno, ni jedna od ovih indikacija nije definitivan znak da ste predmet ljubavne magije. Međutim, sve idikacije zajedno, mogu biti znak da ste pod uticajem ljubavne magije.

  Međutim, glavna stvar koju treba razumeti, bez obzira da li je ljubavna magija bačena na vas ili ne, jeste da je vaš izbor da li ćete po njoj delovati.

  Ako niste zadovoljni idejom ljubavi koju osećate, možete odlučiti da je ignorišete. To bi moglo biti teško, a ako je magija moćna, a posebno ako se ponovi drugi put, onda će biti veoma teško ignorisati osećanja koja je ljubavna magija stvorila. Ali ne morate ništa da radite u vezi sa emocijama. Ne morate da stupite u kontakt sa osobom u koju se zaljubljujete. Cilj ljubavne magije je da budete oboje sretni. Ako niste sretni sa nastalim emocijama, samo to biće sasvim dovoljno da vas ljubavni ritual “pusti” jer magija za ljubav ne prisiljava.

  Dok ljubavna magija može apsolutno učiniti da se zaljubite u nekoga za koga inače ne biste marili (ili čak prezirali), ne može vas naterati da delujete u skladu sa tom ljubavlju ako se u tome ne osećate sretno i ako vam ne prija. Jer cilj ljubavne magije je da budete sretni oboje. Ako se ne predate osobi mesec dana nakon što ste prepoznali emocije, magija će prestati i vaša osećanja će se ugasiti.

  #593
  Flower
  Participant

  Imala sam slično iskustvo, da me privlači neko protiv moje volje, od strane momka koji mi se zaista ne sviđa. Bukvalno me je naterao da se naježim i uplašim! Njegovo ponašanje je odgovaralo osobinama narcisa.

  Ipak, osećala sam se kao da me je vezao nevidljivim konopcem i vukao prema sebi. Nije mi se to dopalo. Nije hteo da me pusti, lovio me je i proganjao godinama.

  Od početka sam osećala da želim da pobegnem od njega, ali sam ipak imala neopisiv osećaj da moram da „poslušam“, njegove želje. Obično sa ljudima slobodno dolazim i odlazim kako želim. Ne i sa njim. Uvek se tu osetilo nešto “neprirodno” i da je “veza” iznuđena od strane NJEGA.

  Do danas sam ubeđena da me je ON ciljao i da mi je uradio magiju nakon što je video moju Facebook fotografiju sa zajedničkim prijateljima.. Nisam “želela” romansu ili bilo kakvu vezu sa njim ali sam se osećala kao da ga „ZNAM“ na nekom čudnom dubokom nivou. Osećala sam se tako privučeno i blisko sa njim bez legitimnog razloga. Nije imalo smisla.

  Sećam se da sam bila iznervirana što je „upao“ u moj lični prostor, dušu, um i nešto što nisam mogla da definišem. Ipak, nisam mogla da prestanem da ga vidjam, grlim. Jednostavno nije imalo smisla, ZAŠTO? To nisam bila ja. Ne grlim nikoga. Nisam baš emotivac.

  Bila sam svesna svojih misli i postupaka, ali nekako nisam imala fizičku kontrolu nad svojim telom da prestanem. Nisam želela da prestanem, ali sam znala da ON nije onaj kog želim.

  Ovakva situacija mi se NIKAD ranije nije dogodila. To je bilo potpuno protiv moje ličnosti i karaktera. Obično sam uvek imala samokontrolu.

  Sećam se da me je polako izolovao od mojih prijatelja i porodice. Nekako je „plašio“ ljude koji su pokušavali da me „spasu“. Ne bi im to dozvoljavao. Nekako me je „prevario“ da sve više vremena provodim samo sa njim. „Krao“ mi je energiju i vreme kao vampir.

  Pokušavao je da me „prevari“ da živim sa njim u njegovom stanu i sa njegovim roditeljima. Nikada pre toga se nisam osećala kao da nemam izbora i da moram slušati njegovu neizgovorenu „komandu“.

  Kako se to dogodilo??? Verovatno je magija u pitanju. Uglavnom, nisam mogla više da izdržim. Izbegavanje ne pomaže jer je veoma uporan i ubeđivao me je da moram da radim sve što je hteo i jednostavno nije nameravao da me pusti. Kada sam se potpuno iscrpila, bez snage, naglo sam prekinula, otišla kod tetke u drugi grad na 6 meseci dok se situacija ne smiri. Posle toga sam se neko vreme krila od njega, ali više nisam imala osećaj da moram da budem sa njim jer je verovatno ta magija nestala jer sam se oduprla.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.