Početna Forums Ljubavna magija Šta je ljubavna magija, kako funkcioniše i kada se koristi

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    love
    Moderator

Ljubavna magija je najrasprostranjenija i najčešće korišćena grana magije.

Uopšteno govoreći, postoje dve vrste ljubavnih rituala, oni koji vam pomažu da pronađete ljubav i oni koji stvaraju osećanja ljubavi između dvoje ljudi koji se već poznaju.

Ljubavna magija prve vrste deluje tako što vas čini privlačnijim onima oko vas – a ne radi se samo o fizičkom izgledu. Ovaj ritual menja energiju vaše aure, povećavajući njenu vibraciju da privuče ljubav. To može biti upoznavanje nove osobe ili privlačenje osobe koju već poznajete i koja vam se dopada.

Ljubavna magija druge vrste, obrađuje sva pozitivna osećanja koja već postoje ili su postojala između dvoje ljudi, a zatim ih „popravlja“ i pojačava, otklanjajući sve strahove, sumnje, nesuglasice i probleme koji su poremetili vezu, doveli do raskida i sprečili dalji razvoj odnosa.

Oba rituala stvaraju prave ljubavne odnose sa stvarnim osećanjima koja su lepa, prijatna i ne prisiljena.

Iz ovoga možemo definisati: Ljubavna magija je skup rituala i praksi koji imaju za cilj da izazovu osećanja kod jedne osobe prema drugoj osobi.

Rituali se praktikuju na nekoliko načina. To može biti jednostavno paljenje sveće uz izgovaranje bajalica za ljubav, ili složenija praksa koju izvodi profesionalac koji poseduje znanje i iskustvo o magijskoj oblasti. Ljubavna magija se generalno smatra magičnim načinom spajanja dvoje ljudi i stvaranja emocija. Radi se za:

– Povratak voljene osobe / bivšeg partnera;
      – Privlačenje ljubavi / novo poznanstvo;
      – Pvećava strast između dvoje;

Ljubavna magija služi kao način da postignete ljubav koju želite i koja je potrebna u životu. Rituali nemaju nikakve veze sa manipulisanjem ili kontrolom drugih. Pomažu i stvaraju privlačnu energiju – ali samo ako su namere i cilj takvi da krajnji rezultat ljubavne magije usrećuje oba partnera. Jer ljubav je ljubav samo ako je uzvraćena i to je glavna suština ljubavne magije.

• This topic was modified 1 year, 5 months ago by love.
      Ket
      Participant

Sve sto rezultira ljubavlju je opravdano. Jer na svetu ne postoji ništa plemenitije od ljubavi i ona nam je svima potrebna! ?♥️

BluePink
        Participant

Možete koristiti ljubavnu magiju da privučete ljubav u svoj život, a možete je koristiti i da vratite izgubljenu ljubav. To znači da možete privući nekoga u koga ste se zaljubili ili možete vratiti svog bivšeg ljubavnom magijom.

Pre nego što zaista uradite ljubavnu magiju, evo nekoliko stvari koje treba da znate!

Ako želite da ljubavna magja deluje, morate imati poverenje i veru da će sigurno uspeti.

Jača ljubavna magija daje jače rezultate, a vaša vera i namere čine je jakom.

Potrebno je da imate prava osećanja. Budite konkretni sa onim što želite. Emitujte ljubav jer šta god emitujete, Univerzum će vam to i poslati. Što više ljubavi date, više će vam se vratiti.

Angel
          Participant

Ljubavna magija, zakon privlačnosti, molitve i mnogi rituali, uzrokuju da se situacija i okolnosti moraju “popraviti i promeniti da bi se ostvarilo ono što želite.

Dakle, ako se dogodio raskid, znači da je vaša aura takva da nema energiju koja bi zadržala voljenu osobu kraj vas. Pretpostavljate da se nešto mora uraditi da biste promenili, pojačali snagu svoje aure, koja bi vašu energiju učinila drugačijom i jačom za vraćanje voljene osobe ili privlačenje ljubavi.

Nemam načina da objasnim moje iskustvo sa ljubavnom osim da je delovalo slično kao zakon privlačnosti i da morate da se opustite 200% i pustite da ide svojim tokom – što bi moglo da bude 30–90 dana, nekoliko lunarnih ciklusa.

Ono što je važno je da ostanete mirni i zdravi, da se brinete o sebi i da ne dozvolite sebi histeriju, vredjanje partnera, pothranjivanje sukoba ili slične ispade koji bi frekvenciju vaše energije moglo da dovede iz stanja mirovanja u zonu mržnje, posesivnosti i nemira.

Sa osobom koja vas je ostavila, ne ulazite u sukob! Ako to ne možete ,najbolji način je da izbegavate komunikaciju osim kada se ona/on prva javi i inicira komunikaciju. Nemojte biti negativni i panični. Ostanite mirni, vežbajte mir koji će vam itekako prijati u narednih 6 meseci ili 6 lunarnih ciklusa dok se situacija ne stabilizuje i ljubavna magija deluje.

Nemojte strahovati i misliti da će voljena osoba u tom periodu ući u vezu sa drugom osobom. Energija vaše aure jača u toku perioda rituala, toliko da će biti u stanju da ponovo privuče i vrati sebi voljenu osobu pa i pod okolnostima da se osoba preselila u drugi grad ili započela novi odnos.

Baxter
            Participant

Napravio sam ljubavnu magiju devojci, da se zaljubi u mene i da me zavoli. Ja sam inače veliki skeptik, ali magija je uspela. Ali, sada me ta devojka više ne zanima i potpuno se kajem. Koje su opasnosti i posledice?

BluePink
              Participant

Onda to što si radio nije ljubavna magija! Na samom početku se to zna, jer tvoja namera nije bila čista. Jer nemaš osećanja za tu devojku, čim tako olako kažeš da te ona više ne zanima. Znači nisi je voleo ni kada si radio ritual. Da je to ljubavna magija, ne bi ni uspela ako prvenstveno ti ne voliš nju i ako ne polaziš sa dobrom namerom, da devojku usrećiš. Znači radio si crnu magiju. I nakon toga, ti pitaš za posledice verovatno po sebe a ne posledice po tu devojku.

Odgovoriću ti da ljubavna magija nema posledice, nikada. Ona donosi samo ljubav. Ako si radio crnu magiju a jesi, jer ti je početna namera bila poigravanje, to već ima posledice. Takve da ćeš se jednog dana verovatno i ti zaljubiti i zavoleti nekoga ko ti neće uzvratiti ljubav.

Baxter
                Participant

Hvala na odgovoru, i verovatno ste u pravu, Kazite mi molim Vas, da li i kako mozemo znati da li smo pod ljubavnom magijom?

BluePink
                  Participant

Ne postoji način da znate 100% sa sigurnošću da je neko bacio ljubavnu magiju na vas. Ljubav koja se stvara magijom je potpuno ista kao i ljubav koja se radja prirodno. Krajnji rezultat je isti — koktel hemikalija u mozgu koji pokreće neurone i sinapse na određeni način kada vidite ili razmišljate o osobi u koju ste zaljubljeni. To je samo biologija.

Međutim, postoje neki saveti koje možete koristiti:

– Da li se vaša ljubav pojavila niotkuda, kao iz vedra neba?
                    – Da li su vaša prethodna osećanja prema ovoj osobi generalno bila negativna? Da li ste mrzeli tu osobu?
                    – Da li ne možete da izbacite novonastala osećanja iz glave? Da li vam smetaju u svakom trenutku?
                    – Da li sanjate ovu osobu?

Pojedinačno, ni jedna od ovih indikacija nije definitivan znak da ste predmet ljubavne magije. Međutim, sve idikacije zajedno, mogu biti znak da ste pod uticajem ljubavne magije.

Međutim, glavna stvar koju treba razumeti, bez obzira da li je ljubavna magija bačena na vas ili ne, jeste da je vaš izbor da li ćete po njoj delovati.

Ako niste zadovoljni idejom ljubavi koju osećate, možete odlučiti da je ignorišete. To bi moglo biti teško, a ako je magija moćna, a posebno ako se ponovi drugi put, onda će biti veoma teško ignorisati osećanja koja je ljubavna magija stvorila. Ali ne morate ništa da radite u vezi sa emocijama. Ne morate da stupite u kontakt sa osobom u koju se zaljubljujete. Cilj ljubavne magije je da budete oboje sretni. Ako niste sretni sa nastalim emocijama, samo to biće sasvim dovoljno da vas ljubavni ritual “pusti” jer magija za ljubav ne prisiljava.

Dok ljubavna magija može apsolutno učiniti da se zaljubite u nekoga za koga inače ne biste marili (ili čak prezirali), ne može vas naterati da delujete u skladu sa tom ljubavlju ako se u tome ne osećate sretno i ako vam ne prija. Jer cilj ljubavne magije je da budete sretni oboje. Ako se ne predate osobi mesec dana nakon što ste prepoznali emocije, magija će prestati i vaša osećanja će se ugasiti.

Flower
                    Participant

Imala sam slično iskustvo, da me privlači neko protiv moje volje, od strane momka koji mi se zaista ne sviđa. Bukvalno me je naterao da se naježim i uplašim! Njegovo ponašanje je odgovaralo osobinama narcisa.

Ipak, osećala sam se kao da me je vezao nevidljivim konopcem i vukao prema sebi. Nije mi se to dopalo. Nije hteo da me pusti, lovio me je i proganjao godinama.

Od početka sam osećala da želim da pobegnem od njega, ali sam ipak imala neopisiv osećaj da moram da „poslušam“, njegove želje. Obično sa ljudima slobodno dolazim i odlazim kako želim. Ne i sa njim. Osetila sam nešto “neprirodno” i da je “veza” iznuđena od strane NJEGA.

Do danas sam ubeđena da me je ON ciljao i da mi je uradio magiju nakon što je video moju Facebook fotografiju sa zajedničkim prijateljima.. Nisam “želela” romansu ili bilo kakvu vezu sa njim ali sam se osećala kao da ga „ZNAM“ na nekom čudnom dubokom nivou. Osećala sam se tako privučeno i blisko sa njim bez legitimnog razloga. Nije imalo smisla.

Sećam se da sam bila iznervirana što je „upao“ u moj lični prostor, dušu, um i nešto što nisam mogla da definišem. Ipak, nisam mogla da prestanem da ga vidjam, grlim. Jednostavno nije imalo smisla, ZAŠTO? To nisam bila ja. Ne grlim nikoga. Nisam baš emotivac.

Bila sam svesna svojih misli i postupaka, ali nekako nisam imala fizičku kontrolu nad svojim telom da prestanem. Nisam želela da prestanem, ali sam znala da ON nije onaj kog želim.

Ovakva situacija mi se NIKAD ranije nije dogodila. To je bilo potpuno protiv moje ličnosti i karaktera. Obično sam uvek imala samokontrolu.

Sećam se da me je polako izolovao od mojih prijatelja i porodice. Nekako je „plašio“ ljude koji su pokušavali da me „spasu“. Ne bi im to dozvoljavao. Nekako me je „prevario“ da sve više vremena provodim samo sa njim. „Krao“ mi je energiju i vreme kao vampir.

Pokušavao je da me „prevari“ da živim sa njim u njegovom stanu i sa njegovim roditeljima. Nikada pre toga se nisam osećala kao da nemam izbora i da moram slušati njegovu neizgovorenu „komandu“.

Kako se to dogodilo??? Verovatno je magija u pitanju. Uglavnom, nisam mogla više da izdržim. Izbegavanje ne pomaže jer je veoma uporan i ubeđivao me je da moram da radim sve što je hteo i jednostavno nije nameravao da me pusti. Kada sam se potpuno iscrpila, bez snage, naglo sam prekinula, otišla kod tetke u drugi grad na 6 meseci dok se situacija ne smiri. Posle toga sam se neko vreme krila od njega, ali više nisam imala osećaj da moram da budem sa njim jer je verovatno ta magija nestala jer sam se oduprla.

love123
                      Participant

Baxter kod koga si radio da ti je uspijelo?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
                      • You must be logged in to reply to this topic.