Ljubav dolazi neočekivano. I taman kada vas, u trenutku najjačih osećanja, zamišljate ispred oltara, odjednom on/ona više nije vaš partner. Iako vam se činilo da nije bilo ničega što bi pretilo vašoj vezi, voljena osoba je izgubila interesovanje za vas. Vaša veza se raspada pred vašim očima, voljena osoba se iznenada promenila i na kraju napustila. Ostavljeni i sami, shvatate da bez nje/njega, vaš život gubi smisao. Suze, depresija i generalno nestabilno stanje često vode do zaključka da se sami ne možete nositi sa situacijom i da trebate pomoć.

Vraćanje bivše ljubavi

Sama ljudska suština je po prirodi avanturistička. Zaljubljena osoba ne prihvata ljubav na pola, već je u temeljnoj potrazi za 100% rezultatom. Zbog toga mnogi uzimaju sudbinu u svoje ruke uz pomoć ljubavne magije.

Ljubavna magija za vraćanje bivše ljubavi, radi se izmedju ostalog uz pomoć slike voljene osobe. Na fotografiji, osoba mora biti sama, čak se ni senke drugih ljudi ne smeju videti. Lice a pogotovo oči, na fotografiji moraju biti jasno vidljive.

Ljubavni ritual za vraćanje bivše ljubavi, rafi i u slučaju da ste bili uzrok raskida (ako ste bili neverni) ali neće delovati ukoliko se za to niste iskreno pokajali.

Ako vas je osoba napustila jer mu je uradjena crna magija, nemojte ni razmišljati da radite crnu magiju. Bela ljubavna magija sasvim efikasno uklanja crnu, donosi rezultate i što je jako važno, štiti vas u budućnosti od negativnih uticaja.

Budite veoma oprezni po ovom pitanju. Ako sumnjate da je vaša ljubav magijom odvedena od vas, potražite pomoć od profesionalaca kako ne biste potpuno uništili vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *