Pre nego krenete u potragu kako začarati muškarca ljubavnom magijom, morate razmisliti o tome koliko vam je to potrebno. Internet nudi sijaset rituala i olako možete odabrati ritual crne ljubavne magije a da toga niste ni svesni. Crna magija za ljubav ima posledice koja se možda neće pojaviti odmah ali očekivaćete ih pa ćete svaku svađu ili manju nesuglasicu sa voljenom osobom, pripisati negativnoj strani rituala.

Crna ljubavna magija ne može doprineti sretnom zajedničkom životu.

Priprema za ritual ljubavne magije

Procenite koliko je jaka potreba da namamite muškarca na kojeg će uticati vaša ljubavna magija. Nije li bolje verovati da vam je sudbina pripremila najbolju opciju i da će vam je uskoro ponuditi?

Proverite jeste li do ovog trenutka učinili sve što je bilo moguće da ponoljšate vaš odnos bez magije. Jeste li kod pokušali jednostavne trikove zavođenja? O njima se često piše u ženskim časopisima, može vam koristiti iskustvo miliona zavodnica.

Ženska psihologija mnogo je sofisticiranija od muške. Ako postavite cilj i čvrsto idete prema njemu, bez povlačenja, osvojićete željenog muškarca. Magija nije potrebna, a griža savesti neće zaseniti vaš odnos. Ako se ipak odlučite koristiti ljubavnom magijom, razmislite da li je bolje da se obratite stručnjaku. To vas neće osloboditi odgovornosti. Ali barem će ljubavna magija biti izvedena bez slučajnih pogrešaka koje bi mogle dovesti do nepredvidivih rezultata.

Ako je ipak vaša odluka da sami uradite ljubavnu magiju kod kuće, zapamtite nekoliko pravila:

Neophodne mere opreza prilikom samostalnog izvodjenja ljubavnog rituala

Ako vaša voljena osoba ima talisman ili magičnu zaštitu, izvodeći ritual samostalno, napravićete mnogo nevolja.

Takodje morate biti oprezni ako želite privući čoveka koji nije slobodan. Nikada nemojte samostalno izvoditi ljubavni ritual za tudjeg muža jer je potrebno prethodno napraviti “oslobadjanje” koje sami ne možete izvesti a bez oslobadjanja, učinak vašeg rituala može uzrokovati štetu.

Uprkos velikom broju tekstova o privlačenju voljene osobe pomoću ogledala, nemojte ih koristiti u samostalnom izvodjenju rituala. Ogledala su vrlo moćni okultni objekti. Neki ezoteričari ih čak smatraju portalima u druge dimenzije.

Nemojte izgovarati reči koje sadrže poziv na bilo kakvu nesreću čoveku ako nije sa vama. Pretpostavimo i da će vam ljubavna magija uspeti, ali nakon izvesnog vremena, ukoliko niste uradili emotivnu rekonekciju, on će poželeti da vas napusti. Vaša će savest i karma biti odgovorni za teškoće koje tada nastaju.

Ljubavni rituali koje možete izvesti kod kuće

Kod kuće možete izvesti nekoliko ljubavnih rituala koji uistinu nisu mnogo učinkoviti ali su relativno jednostavni za izvodjenje.

Ljubavna magija sa svećama

  1. Noću zapalite sveće.
  2. Obratite se Bogu, tražeći oprost zbog ometanja njegovih planova.
  3. Priložite fotografiju voljene osobe. Bitno je da je novijeg datuma, možete koristiti i fotografiju iz telefona.
  4. Usredotočite svoju pažnju na sliku voljene osobe. Zapalite dve crvene sveće i izgovorite sledeće reči:
"Palim dve sveće, povezujući naše duše i naša srca u plamen strasti i ljubavi."

Ljubavna magija sa vodom

Voljenu osobu možete pokušati začarati sa vodom. Ponudite mu čašu vode u koju ste prethodno izrecitovali:

“Moja ljubav je tvoja voda. I sa mnom je tvoj život slast i tvojoj sam strasti kao žednome voda"

Ljubavna magija na daljinu

Ako niste u kontaktu sa čovekom koji vam se sviđa, pokušajte ga privući iz daljine. Postoje dva relativno bezopasna rituala koja vredi isprobati. Ako sve učinite kako treba, već sledeće nedelje, on će početi da se zanima za vas i da traži sastanke.

  1. Uzmite crvenu sveću.
  2. Ako imate fotografiju odabranika, stavite je pored.
  3. Napišite na prazan list papira imena: tvoje i njegovo.
  4. Zapalite list nad plamenom sveće govoreći:
“Palim sveću i rasplamsavam ljubav (njegovo ime) za sebe (ime). Lepršam pepeo i privlačim te k sebi. Na duge godine, za ugodan život."

Iznesite pepeo iz kuće. Izgorite sveću do kraja, misleći na voljenu osobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *