Ljubavna magija je natprirodna sila koja prodire u energetsko polje osobe i utiče na emocije, volju i odluke. Magija mora služiti dobroj svrsi, u cilju poboljšanja ljubavnih odnosa, rezultirati pomirenjem i učiniti ljubav jačom nego ikad.

Ljubav je u isto vreme i najveći blagoslov života i najveće prokletstvo. Odbija su da bude vezana i odlaskom uništava celi svijet. Ljubav vam može pokazati sam smisao života, ali može i uništiti sve što ste ikada poznavali. To je krajnji jin i jang!

Ljubav je haotičan i nesavršeni ples koji nas može oduševiti, ali i strašno povrediti. Ali mi ljudi smo blesava i radoznala stvorenja. Obični smrtnici koji sebe doživljavaju kao titane svemira. Oprobavamo stvari o kojima malo znamo u nadi da ćemo pogoditi magični, pobednički akord koji odjekuje u srcu voljene osobe.

Uostalom: ako smisao života nije ljubav, šta bi onda drugo moglo biti? Pa zašto ne bismo nastojali i isprobali svaku priliku da osvojimo srodnu dušu naših usamljenih srca? I zaista, mi smo blesavi. Prilično smo prevrtljivi. Ali imamo i hrabrosti da se posvetimo borbi za ljubav i osvajanje srca voljene osobe.

Budući da je ljubav zaista proizvela neke od najljepših stvari na svetu, to je i dalje cilj vredan svakog truda.

Ljubavna magija svakako osvaja srca i mnogi heroji u vekovima iza nas predali su se njenoj moći. Zato je dobro upoznati se sa samim pojmom, delovanjem i uticajem najmoćnije i najlepše sile, ljubavne magije.

Ljubavna magija koja odmah deluje

Koja ljubavna magija deluje odmah?

Ako je podela magije na belu, crnu i crvenu, ljubavna magija koja odmah deluje je crvena magija jer je stvorena za strast i nema za cilj da par ostane u vezi koja vodi do braka.

Najmoćnija ljubavna magija

Koja ljubavna magija je najmoćnija

Najmoćnija ljubavna magija je ona čiji krajnji cilj donosi sreću za obe osobe. Takva magija rasplamsava ne samo strast već i emocije i čini ljude da se zaljube i ostanu zajedno u vezi koja će rezultirati brakom.

Koliko dugo traje ljubavna magija

Trajanje ljubavne magije

Jedno od uobičajenih pitanja je koliko dugo traje ljubavna magija. Magija traje zauvek! To znači da dok volite osobu, i ona će voleti vas. Ako zavolite nekog drugog, ljubavna magija će pratiti vaše srce i pomoći vam da vas ta osoba zavoli. Onda se pitate šta će se desiti sa partnerom sa kojim više ne želite da budete? Neće biti povređen jer mu je otvoren put da pronađe drugu ljubav. Ljubavna magija nikada nikome ne škodi.

Posledice ljubavne magije

Da li ljubavna magija ima posledice?

Posledice ljubavne magije postoje samo kada se štetna crna magija izvodi s namerom da se osoba izludi, zbog ljubavne osvete i da potom imate nameru napustiti osobu povređenih osećanja. Mada, mnogi magičari neće pristati da rade ljubavnu magiju kada vide da se samo želite osvetiti ili poigrati.

Ljubavna magija iskustva

Kakva su iskustva sa ljubavnom magijom?

Iskustva ljubavne magije su brojna i uglavnom pozitivna. Naravno, pod uslovom da se pridržavate činjenice da se ljubavna magija radi samo u korist obe osobe.

Bijela magija za ljubav

Šta je bela ljubavna magija?

Najlepša, plemenita i dobra magija je bela ljubavna magija i samo ona donosi rezultate koji nikome neće nauditi. Postoji da poboljša trenutnu ljubavnu vezu ili da vrati voljenu osobu.

Ljubavni rituali

Šta su ljubavni rituali?

Ljubavni rituali su skup i kombinacija raznih vrsta ljubavne magije. Mnogo je ljubavnih rituala, belih, crnih, turskih, arapskih, indijskih, a poznati su i rituali u kojima se prave ljubavni sihiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *