Ljubavna magija dva andjela

Ljubavna magija nastupa kada su okolnosti drugačije od naše želje i poimanja ljubavi, tada nastaje potreba da se magijskim uticajem promeni realnost.

Ljubavna magija se temelji na činjenici da ljubavni ritual deluje na promenu stvarnosti i sled dogadjaja koji dovode do ostvarenja željenog cilja.

Primena ljubavne magije za vraćanje voljene osobe i privlačenje ljubavi, usmerava pozitivnu energiju na partnera i čini da nas zavoli, da se zaljubi, da poludi od ljubavi. Moćna ljubavna magija fokusirana na situaciju, može promeniti tok misli, volju i osećanja osobe za kojom čeznemo.

Ljubavna magija se smatra izuzetno moćnom jer se temelji na snazi prirode i čovekove mentalne snage. Zbog toga je neophodo da onaj ko pravi ljubavnu magiju, bude u skladu sa njenom prirodom, pozitivnim stavom jer ona funkcioniše na taj način.

Ljubavna magija je pravo nadahnuće za vezivanje voljene osobe, učvršćivanje emotive spone i budjenja jače ljubavi izmedju partnera. Postoji mnogo rituala a oni koji najbolje deluju su:

Razlika izmedju Arapske i Islamske magije je u tome što Arapska ljubavna magija podrazumeva izradu zapisa a Islamska magija za ljubav deluje putem molitvi. Hodžini zapisi temelje se isključivo na zapisima, šifrovanim wefkovima.

Rituali ljubavne magije

ljubavna magija andjeli se igraju

Ljubavna magija je poznata kao jedna od najsladjih na svetu, o čemu svedoči ritual ljubavne magija sa medom. Dok je ljubavna magija kako da poludi vrlo složena , ljubavna magija sa crvenim koncem, za razliku od bilo koje druge, ne obuhvata čitav niz kompleksnih aspekata.

Ljubavna magija sa slikom donosi zaljubljivanje voljene osobe i rasplamtava čežnju a ljubavna magija sa katancem osigurava vernost partnera. Iskustva su mnogobrojna a ono što je zajedničko je da svaka ljubavna magija deluje na daljinu.

Magija za ljubav je prva asocijacija za misteriju, ceremonijalne obrede i rituale. Ali ono što je manje poznato je da ljubavna magija predstavlja religiju koja je jedna od najstarijih na svetu, ljubavno Božanstvo kojim vlada Boginja ljubavi – Afrodita.

Kada se radi ljubavna magija

ljubana magija andjeo na mesecu

Ljubavna magija se radi kada želimo da ljubav traje zauvek nam voljena osoba uvek bude verna. Najsigurniji način da se neko trajno zaljubi je ljubavni ritual vezivanja partnera.

Magija se primenjuje ne samo za vernost već i da spreč zasnivanje bračne zajednice sa nekom drugom osobom. Vraćanje voljene osobe ljubavnom magijom se ostvaruje i onda kada to izgleda nemoguće.

Budući da se ljubavna magija primenjuje samo na specifične rituale i čarolije, važno je uzeti obzir i njena osnovna načela:

Svaka osoba želi da bude po volji svog partnera ali i da ima dominaciju i kontrolu nad ljubavnim odnosom. Ljubavna magija ne podrazumeva postavljanje autoriteta niti je dobro da voljena osoba postane opsednuta vama.

Magija za ljubav doprinosi da partner ima potrebu da uvek budete zajedno, da stalno bude aktuelna seksualna energija ili da se promene stavovi koji uklanjaju agresivno ponašanje i ostvaruju mirnu vezu i brak.

Svrha ljubavne magije – Zašto se koristi?

ljubavna magija andjeo svira violinu

Ljubavna magija se koristi u svrhu ljubavnog vezivanja u čemu je glavni cilj da se dve osobe ponovo ujedine u ljubavi. Ritual je postupak gde su znanje i mentalna koncentracija praktičara od preliminarnog znacaja za uspeh.

Ljubavna magija je moćan spoj čarobne energije i elemenata da se usmeri vibracija koja će uticati na drugu osobu.

Sam uticaj i delovanje ljubavne magije na daljinu, je veština poznata samo magijskom praktičaru, koji poznaje njene najkompleksnije ali i najdelotvornije tajne. Iako nekad može potrajati malo duže dok ne počne da deluje, ljubavna magija nikada ne prolazi i njen uticaj nikada ne slabi.

Još jedan od razloga zašto se koristi ljubavna magija je dominacija. U tom smislu, ljubavni ritual je toliko moćan da partner prosto ne može da se usprotivi mišljenju druge osobe čiji je cilj da se implementira u njegov život, um, psihu.

Praktičar magije za ljubav koji primenjuje ovaj ritual, pored znanja i odlučnosti da postigne cilj, svestan je mentalne energije koja će uticati na osobu i dominacije kojoj ona neće moći da se usprotivi.

Ljubavnom magijom protiv neverstva

ljubavna magija tri andjela lete

Iako su u praksi poznati mnogi rituali, ljubavna magija ima svojih prednosti i kada je u pitanju eliminisanje poroka prevare kod partnera. Postoji mnogo primera u kojima je ljubavna magija bila vrlo delotvorna protiv neverstva.

Ljubavna magija koja se primenjuje u svrhu otklanjanja suparnika, često je za tri nedelje pokazala neverovatan uspeh, nakon čega su osobe ostavljale ljubavnice i nakon više godina veze.

Način delovanja ljubavne magije

ljubavna magija andjeo razmislja

Delovanje ljubavne magije je većinom na daljinu. Praktičar najpre ulazi u proces “sakupljanja” sopstvene snage i dobre koncentracije koju iziskuje ritual.

Ljubavna magija kanališe energiju kroz fotografiju voljene osobe i stupa u neki vid posebnog „kontakta“ kako bi se formirala neka vrsta astralnog odnosa.

U tom procesu praktičar mora proniknuti u auru osobe sa slike. Kod magije za ljubav, fotografija je od velike važnosti jer je ona na odredjen način povezana sa vlasnikom kroz prikaz aure i energije.

Ono što je poznato je da se ljubavna magija izvodi noću onda kada osoba spava, jer ritual koji će uticati na daljinu, najefikasniji je onda kada je um osobe smiren, i uticaj napravljenog rituala prolazi direktno ka njenoj podsvesti.

Bez sumnje se može reci da je ljubavna magija način da dobijemo ono što želimo. Da bi dobio željeni efekat, odnosno da bi se postigao odredjeni cilj, ljubavna magija istovremeno zahteva da niz mnogobrojnih faktora uvek budu sastavljeni na pravi način.

Svaki ritual biće onoliko delotvoran koliko je pozitivne energije u njega uloženo.

U ljubavnoj magiji kroz primenu rituala koristi se puno energije privlačnosti koja će doprineti jačem povezivanju sa osobom i davanju učinkovitih rezultata. Preporučljivo da se pre početka obavi energetsko čišćenje kako bi se najpre otklonili uticaji negativne energije. To će ujedno pomoći da se ljubavna magija primeni bez ikakvih blokada.

Nije preporučljivo izvoditi sve rituale odjednom, već postepeno jedan po jedan sa jasnim ciljem i dobrom koncentracijom. Ono što je takođe važno je da se ljubavna magija treba primeniti u određeno vreme, odnosno, shodno Mesečevim fazama.

Tako je faza punog Meseca najvažnija onda kada je potrebna dodatna i veća snaga za balansiranje postojećeg odnosa. Mlad Mesec smatra se savršenim za sve čarolije i rituale namenjene početku nove ljubavi ili njenom privlačenju.

Postoje i brojni rituali za privlačenje ljubavi koji su izuzetno moćni i učinkoviti pogotovo ako se rade u ranim jutarnjim satima. Pored toga, svaki dan u nedelji ima određenu vrstu energije, a ljubavna magija se najčešće primenjuje u Venerinim danima.

Posledice ljubavne magije

ljubavna magija cvece andjeo

Ljubavna magija je izuzetno učinkovita, jer ne donosi negativne posledice. Koristi se samo u svrhu dobra, blagoslova, privlačenja ljubavi i temelji se na zakonu atrakcije, vizuelizacije i mentalne snage.

Magija za ljubav obuhvata niz različitih rituala i čarolija, a svaki od njih je idealan način da dođemo do ljubavi i da obe strane budu sretne i zadovoljne u vezi. Poznato je da je strpljenje ovde ključno za uspeh.

Bilo da se radi o ritualima za privlačenje ljubavi ili približavanju određenoj osobi, ljubavna magija čini da se stvari pokrenu i da dodatni podsticaj ljubavnom partnerstvu. Nemojte žuriti kako bi što pre videli rezultate, poštujte zakone i volju Univerzuma kako bi ljubavna magija bila uspešna.

Ljubavna magija zahteva visoku razinu energije, i zato oje najbolje posavetovati se sa profesionalnim stručnjakom koji će pomoći i dati smernice za određenu situaciju u kojoj želimo postizanje ciljeva.

Nakon što se utvrdi koja ljubavna magija se radi, potrebno je nabaviti materijale koji se u njima koriste. Nikada ne koristimo materijale koji su pripadali drugima.

U toku rituala se možete uvek konsultovati sa nama ako imate bio kakva pitanja. Svi materijali i elementi koji se koriste u ovoj praksi moraju da budu prirodnog porekla i neobradjeni hemijskim sastavom.

Šta nam donosi ljubavna magija

ljubavna magija beba andjeo se moli

Ljubavna magija uvek će biti korisna, bilo da ste u vezi, želite poboljšanje u svom emocionalnom životu ili tražite ljubav svog života.

Dobijanje smernica od profesionalnog stručnjaka ove oblasti, pomoći će vam da saznate ono što želite, naročito onda kad je prisutna zbunjenost ili je bila aktuelna pogrešna ideja o istinskim željama za područje ljubavi.

Pravilnom primenom tih saveta i smernica uskoro možete očekivati dolazak nove osobe u svoj život ili imati mnogo harmoničniji odnos sa partnerom.

Ako ste u potrazi za pravim odgovorima, ljubavna magija će u tome sigurno pomoći, ali potrebno je biti dosledan svojim osećanjima kako bi iste dobili za uzvrat i da bi se postigli pravi rezultati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *