I kada ljubavna magija ne deluje

ljubavna magija dva andjela
andjeli i ljubav

Ljubavna magija deluje na osnovu utvrdjenih zakona prirode a u skladu sa vašim namerama i poimanju ljubavi.

Kako znati da li će ljubavna magija biti upešna?

U prethodnom postu Ljubavna magija Da Vaša Sreća Traje Zauvek saznali smo sve o ljubavnoj magiji. Najčešće pitanje koje svako od nas postavlja: Koliko vremena je potrebno da bi ljubavna magija delovala?

Iako bi svi želeli rezultat ljubavne magije već sledeći dan, to nisu realna očekivanja. Potrebno je neko vreme pre nego što ljubavna magija deluje.

Ne trebate biti nestrpljivi ili imati sumnju u snagu ljubavnog rituala. Ako se isti izvodi u strogom skladu sa prirodom i pravilima, tada će ljubavna magija sigurno biti učinkovita.

Kako da rezultate ljubavne magije vidim što pre? Koji faktori mogu ubrzati ili značajno usporiti ritual?

Činjenice o djelovanu ljubavne magije

Ponekada isti ljubavni ritual može imati različitu brzinu delovanja, zavisno od osobe koja radi ljubavnu magiju. Iskustvo i moć vere u izvodjenju ljubavne magije, igraju važnu ulogu.

Ali, uprkos ovim faktorima, ljubavna magija delovaće brže ako su ispunjeni određeni uslovi. Najvažniji je da ste spremni da uzvratite ljubav koju očekujete od voljene osobe.

Šta utiče na to da se uspori proces i kada ljubavna magija ne deluje?

Postoje faktori na koje osoba ne može uticati. Jedna od tih situacija je da se ljubavna magija nekome jednostavno ne može uraditi.

Pre nego se krene sa ritualom, proverava da li su osobe kompatibilne za spajanje. Ako se energije osoba ne mogu dovesti na istu emocionalnu frekvenciju, bolje ne počinjati ritual. Tada su šanse za rezultat vrlo male.

Vezivanje voljene osobe ljubavnom magijom je zapravo moguće i tada. Ali nije garantovana obostrana sreća kao kod osoba čije se energije uklapaju u istu frekvenciju.

Zato se procenjuju i šanse za sretnu zajedničku budućnost. Na uspeh rituala, ne utiče ako ste različite veroispovesti.

Da li se ljubavna magija može raditi, zaključuje se analizom datuma rodjenja i karmičke mape. Ako nema prepreka u frekvencijama, rezultate ljubavne magije možemo očekivati uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *