Ljubavna magija srce

Ljubavna magija za vraćanje voljene osobe postiže se ritualom kod osoba koje su već bile u emotivnom odnosu.

Uslov za ostvarivanje ponovnog kontakta i povratka u odnos je da nemate osvetničkih namera, u smislu želje da pridobijete osećanja voljene osobe, a da ih ne uzvratite.

Ljubavna magija za vraćanje voljene osobe deluje na daljinu i radi se putem datuma rodjenja, fotografija, ličnih imena i prezimena. Putem navedenih podataka, pristupa se energetskim aurama osoba i njihovi putevi se preusmeravaju, tačnije usmeravaju jedan ka drugom, što dovodi do ponovnog spajanja.

Cilj rituala je obostrana sreća a rezutat traje zauvek. Tačnije, ritual prati vaša osećanja i dokle god volite osobu i želite da ostanete sa njom, bićete zajedno i za uzvrat dobijati ekvivalento ono što sami pružate. U slučaju da se jednog dana zaljubite u drugu osobu i ne želite vise ostati sa osobom kojoj ste radili ritual, osoba ne bude povredjena već se preusmerava drugim putem ka svojoj sreći.

Iz navedenog zaključujemo da se svami ritual ljubavne magije, pa i ovaj za vraćanje voljene osobe, radi samo u cilju dobrobiti za obe strane. Ljubavna magija nikoga ne prisiljava i nikoga ne povredjuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *