Mnogima je poznat osećaj neuzvraćene ljubavi, duševne boli i patnje. Život bez ljubavi gubi svaki smisao i njen nedostatak ne može ništa nadomestiti.

Ako muškarac odbije ženu koja voli, ljubavna magija je način da ga vrati i postigne recipročne osećaje.

Koja je svrha ljubavne magije?

Ljubavna magija otvara srca i vraća davno uosećajugašennja. Predmet želje postaje potpuno podložan izvođaču rituala. Voljena osoba postaje verna, odana i puna ljubavi.

Nakon ljubavnog rituala, odnos momka i devojke, muža i žene, doseže novu razinu, sa puno pažnje i idilične romanse. Ako postoji duhovna veza i ljubav između dvoje ljudi, ona će se uz pomoć ljubavne magije ojačati. Ako među ljudima nema apsolutno nikakvih osećaja, tada će ljubavna magija probuditi osećanja.

Ali, pre nego što se upustite u ritual, morate se prvenstveno uveriti u sopstvena osećanja ili simpatiju prema toj osobi.

Šta je Crna a šta Bela Ljubavna Magija?

Ljubavna magija se deli na 2 osnove:

  1. Bela magija za ljubav: Ritual koristi ljubavne zapise, sveće, konac, ikone, ogledalo i još mnogo toga. Bela ljubavna magija donosi ljubav i sreću za svaku stranu i nema negativnih posledica.
  2. Crna magija za ljubav: Za ovaj ritual je potreban “beleg” voljene a to može biti: kosa, odeća, nokti itd. Crna ljubavna magija ne donosi sreću za obe individue.

Da li ljubavna magija ima pravila?

Pre nego se odlučite za ljubavnu magiju, morate biti sigurni da vam je to zaista potrebno i da ste prethodno učinili sve što je u vašoj moći da spasite ljubav.

Da bi ljubavna magija bila uspešna, morate slediti nekoliko pravila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *